Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

BR Lissant tretman

Vreme trajanja 60 min

9,200.00 RSD
10 stavka
+
  • Pinterest

SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT je tretman sa odličnim antistres efektom.

Le Soin Lissant je jedinstveni hidratantni tretman i masaža lica koja stimuliše prirodni odbrambeni sistem kože, kojim se održava njena prirodna funkcija i neguje mladost.
Sinergija između specifičnih skulptorskih pokreta i pulsirajućih poteza, u kombinaciji sa našom koncentracijom Biologique Recherche tretmana, obnavlja i objedinjuje kožu. Ovaj sveobuhvatni, luksuzni spa tretman lica ostavlja kožu vidno podignutom, umanjuje znakove stresa, tako da Vaša koža izgleda blistavo i mladoliko.


EFEKTI:
  • glačanje kože
  • ublažavanje dubljih i plićih bora
  • rekonstruisanje kože
  • hidratacija

Koristimo prirodne proizvode Biologique Recherche zajedno sa jedinstvenim pokretima masaže lica Le Soin Lissant.
Biologique Recherche je ikonički francuski brend za negu kože, koji sadrži rešenja prilagođena tipovima kože pojedinaca. Ne postoje dva ista kompleta, a formulacije Biologique Recherche sadrže inovativne mešavine botaničkih ekstrakata koji neguju kožu.

Svaki od naših luksuznih spa tretmana lica ima hranljive i tonirajuće proizvode iz ekskluzivne linije.
Istražite naš kompletan asortiman proizvoda za negu kože Biologique Recherche za svoju privatnu rutinu lepote kod kuće i posavetujte se o istoj sa našim beauty specijalistom.