Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Gel za oblikovanje obrva | Tamno braon

4,440.00 RSD
5060784160708
  • Pinterest

Obožavamo tamnu nijansu naše formule za oblikovanje – svaki dan čini dobrim danom za obrve.

Obrve su okvir lica, tako da vaše zaslužuju ni manje ni više nego savršenstvo. Ova nijansa daje duboku, bogatu braon boju sa crvenim podtonom, kako bi se stvorio snažan izgled koji je i dalje neverovatno prirodan. Njegova posebna nevidljiva formula kroti svaku dlaku za preciznu definiciju i izvajan obris, ali niko nikada neće saznati da je tamo.

Zahvaljujući svojim gelirajućim polimerima, naš moćni gel za obrve nikada ne izgleda niti izgleda težak. Ostavlja lagan, fleksibilan film na obrvi koji traje ceo dan, a takođe je otporan na vodu i trljanje. Asimetrični vrh naše mekane najlonske četke češlja i oblaže svaku dlaku, čineći nanošenje jednostavnom i doslednom. Dizajnirali smo našu formulu da bude čista koliko i inovativna, tako da nema talka, D5 isparljivih silikona ili dodatih parabena. Takođe je veganski, bez mirisa i alkohola. Naš gel za obrve se nalazi u izvrsnoj staklenoj tubi od ružičastog zlata, dizajniranoj da oduševi svaki put kada posegnete za njim u svojoj torbi za šminku.
Pogledajte kroz prozirnu podlogu da biste bacili pogled na ono što se krije unutra, i primetite prelepu ponoćno plavu kapu – to je najtamnija plava pre crne. Da bismo bili sigurni da je nežna prema životnoj sredini kao i prema vašim obrvama, pobrinuli smo se da se cev može reciklirati.

Lepota ovog gela za obrve je u tome što je lagan i fleksibilan, dok je i dalje snažan u svojim sposobnostima oblikovanja i pripitomljavanja. Sa mešavinom inovativnih polimera, stvara izgled koji je zaista udoban i traje ceo dan, a da se nikada ne oseća ili izgleda teško. Gelirajući polimeri stvaraju zaštitnu barijeru, dok polimer koji formira film daje sjajan sjaj i poboljšava prijanjanje. Krajnji rezultat? Isklesane obrve prirodnog izgleda koje su otporne i na vodu i na trljanje. Učinili smo našu čistu, vegansku formulu zaista prelepom, iznutra i spolja: bez mirisa je, bez alkohola i parabena. Takođe je napravljen bez talka ili D5 isparljivih silikona.

Dizajnirali smo našu asimetričnu četkicu kako bismo kreirali savršene obrve bez napora. Koristite tanak vrh četke da precizno ocrtate donju ivicu. Postepeno nanesite nijansu po celom luku i četkom prema gore da se izbledi. Zatim se vratite na korišćenje vrha četke za popunjavanje. Naš tajni savet za pomoć obrvama da se ističu je da pomešate malo korektora oko njih pre nanošenja.

Vegan
Ne sadrži životinjske proizvode ili nusproizvode

Reciklabilan
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi