Huile Fondamentale - Biologique Recherche

Format 100 ml

[Prijavite se za prikaz cena]
Kupovina proizvoda BR nije moguća putem web shopa, molimo Vas kontaktirajte Elegance Beauty Spa putem telefona +38163666614 ili upitom na salon@elegancebeauty.rs
  • Pinterest

Huile Fondamentale je biljno ulje za regeneraciju i zaštitu kože tela i kose; sa izraženim regenerativnim dejstvom, predstavlja kombinaciju 6 čistih biljnih ulja poznatih po antioksidantnim, hidrirajućim i regenerativnim svojstvima. Višenamensko ulje s visokom koncentracijom esencijalnih masnih kiselina (Omega 3, 6, 7 i 9) idealno je za očuvanje balansa kožnih lipida, obnavljanje kvaliteta kože i jačanje suve i krhke kose.
Ostavlja diskretan i nežan miris na koži zahvaljujući sinergijskoj kombinaciji eteričnih ulja pačulija i kore sandalovog drveta, tako da savršeno odgovara i trudnicama. Ne ostavlja lepljiv završni sloj. Koža je intenzivno nahranjena, a kosi se vraćaju sjaj, gipkost i mekoća.
Preporučuje se za izrazito suvu i oštećenu kožu i kosu.

Uputstvo:

1. Na telo se nanosi masirajući kružnim pokretima dok koža potpuno ne upije proizvod.
2. Na kosu se nanosi celom dužinom do krajeva provlačenjem prstiju kroz kosu. Ostaviti da deluje 20 minuta ili preko noći, pa napraviti emulziju s toplom vodom. Nastaviti pranje kose šamponom.

Napomena:

Paziti da proizvod ne dođe u dodir sa očima. U slučaju kontakta, dobro isprati čistom vodom. Čuvati dalje od izvora svetlosti. Samo za spoljašnju upotrebu.

Format 100 ml

Pošto je svaki naš proizvod namenjen za konkretno stanje kože, naši proizvodi se mogu dobiti tek posle analize u jednom od centara Biologique Recherche.