Réparation U.V. - Biologique Recherche

Format 50ml

[Prijavite se za prikaz cena]
Kupovina proizvoda BR nije moguća putem web shopa, molimo Vas kontaktirajte Elegance Beauty Spa putem telefona +38163666614 ili upitom na salon@elegancebeauty.rs
  • Pinterest

REPARATION U.V. predstavlja kompleksnu formulu zahvaljujući hidratantnim, lipidnim i umirujućim aktivnim sastojcima dobijenim iz biljaka. Umiruje i obnavlja kožu nakon izlaganja suncu. Takođe, pomaže usporavanju starenja kože borbom protiv slobodnih radikala.

Reparation U.V. je jedan od 3 proizvoda iz asortimana Biologique Recherche za zaštitu od sunca (Preparation U.V., Protection U.V. i Reparation U.V.).

Bilo na planini, na plaži ili na ulici, vaša koža je izložena sunčevim opasnim zracima. Sada Biologique Recherche ima rešenje za pripremu, zaštitu i oporavak kože pre, tokom i posle sunčanja!

Predstavljamo vam: Biologique Recherche trostruki štit za zaštitu od sunca.

Napravljen od prirodnih, nehemijskih sastojaka, postupak u tri koraka priprema vašu kožu za sunce, štiti je od štetnih UVA, UVB i infracrvenih zraka. Izlaganje suncu stimuliše stvaranje slobodnih radikala, promene DNK i starenje kože. Slobodni radikali se smatraju jednim od uzroka starenja tkiva i pojave bora.

Preporučuje se za sva stanja kože.

Uputstvo:

Nanesite na celo lice, vrat i dekolte nakon izlaganja suncu.

Lagano umasirajte dok se proizvod potpuno ne upije.

Napomena: Ovo nije proizvod za zaštitu od sunca.

Izbegavati kontakt sa očima.

Samo za spoljnu upotrebu.


Kako su svi proizvodi Biologique Recherche dizajnirani za konkretna stanja kože, predlažemo da se posavetujete sa našim skin-ekspertom da li je odabrani proizvod pravi izbor za Vas.


INGREDIENTS:

Repairing and soothing agents: Polysaccharides rich in Rhamnose, Kudzu Extract, Amino Acid Complex.

Hydrating agents: Hydrating Sugar Derivatives

Anti-free radical agents: Mimosa Extract, White Tea Extract

Antiglycation agents: Carnosine, Polyphenols derived from Milk Thistle and Tocopherol

Relipidating agent: Pichia Anomala Extract.