Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Tečni ajlajner | Prava Plava

4,190.00 RSD
5060784160784
+
  • Pinterest

Za oči koje su zaista izražajne, volimo naš tečni ajlajner u pravo plavoj boji.

Kada se osećamo kreativno, uvek se okrećemo prelepoj smelosti našeg tečnog ajlajnera – u upečatljivoj boji poput True Blue, on može da stvori najsenzacionalniji grafički stil. Napravili smo našu svilenkastu formulu tako da možete da se igrate i eksperimentišete sa lakoćom, dok vas pigmentom bogata sjajna nijansa inspiriše da svakim potezom iskažete svoju istinsku originalnost. Volimo ga kao alternativu senkama, jer ima dovoljno snage i elegantne privlačnosti da sam uokviri i osvetli oči. Jednostavno uparen sa tamnim, punim trepavicama, zadržaćete svaku sobu u zatočeništvu sa svojim neverovatnim mokrim izgledom.

Naš tečni ajlajner ima duboko zadovoljavajuću, tečnu konzistenciju zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli koja sadrži posebne polimere za želiranje. Nanosi se glatko i ravnomerno pomoću naše fleksibilne zašiljene četkice, omogućavajući vam da kreirate različite izglede sa lakoćom i preciznošću, od debelih, grafičkih linija do delikatnih poteza nalik trepavicama. Sjajna boja postavlja se na lagani, fleksibilni film, za mokri izgled koji je udoban, dugotrajan i vodootporan. Osigurali smo da je formula čista, bez mirisa i veganska, i bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja, D5 isparljivih silikona i dodatih parabena. Sve što treba da uradite je da dobro protresete pre upotrebe i da se zabavite stvarajući prelep izgled.
Staklena cev od ružičastog zlata koja drži naš tečni ajlajner dizajnirana je da bude jednako zapanjujuća kao i izgled koji stvara. Završena je kaneliranom kapom, u najtamnijoj nijansi plave pre crne, dok bistra osnova otkriva intenzivnu boju iznutra. Takođe smo se pobrinuli da se u potpunosti reciklira, kako bismo održivi život učinili lakim i luksuznim.

Naš tečni ajlajner ima luksuznu svilenkastu teksturu koja olakšava postizanje sjajne završnice. Stvorili smo savršenu konzistenciju za glatko nanošenje, koristeći inovativne gelirajuće polimere, tako da izuzetno sjajna formula bez napora klizi preko očnog kapka. Takođe koristimo kristal fleks, sjajni polimer koji ostavlja bešavni, fleksibilan i amortizujući film. Rezultat je efekat vlažnog izgleda, sa izuzetnim prijanjanjem i udobnom, dugotrajnom završnom obradom. Formula je čista koliko i jedinstvena: bez mirisa, bez dodatnih parabena i oftamološki testirana. Takođe se pravi bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja ili D5 isparljivih silikona. Samo obavezno dobro protresite pre upotrebe.

Uvek je zadovoljstvo igrati sa True Blue. Iznenađujuće svestran, može dodati zadivljujuću intrigu suptilnim potezima, dok su krila u obliku krila još dramatičnija sa svojom smelom, vlažnom bojom. Kada se osećamo najkreativnije, volimo da eksperimentišemo: pokušajte da dodate poteze drugih nijansi ajlajnera za naslagani izgled ili dodatne slojeve odgovarajuće maskare za efekat blokiranja boja. Za jedinstven stil koji se može nositi, pokušajte da ocrtate oblik geometrijskog krila bez popunjavanja – smatramo da ovo maksimalno iskorištava grafičku privlačnost boje dok stvari ostaju prefinjene.

Omiljeno
Miljenik La Perla Beauty tima

Reciklirano
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Vegan
Ne sadrži životinjske proizvode ili nusproizvode

Slični proizvodi