Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Tečni ajlajner | Bogato Braon

4,190.00 RSD
5060784160760
+
  • Pinterest

Volimo da definišemo naše oči mekom, senzualnom toplinom koju daje bogato braon nijansa.

Dodir suptilniji od crnog, ali jednako elegantan, naš tečni ajlajner u boji Rich Brown je neophodan i za dan i za noć. Mačji pokreti i linije koje grle trepavice daju mekši osećaj zahvaljujući svojoj sjajnoj, prirodnoj boji, a kreiraju se bez napora pomoću glatke formule mokrog izgleda i fleksibilne četkice. Od izražajnih očiju do stilova koji se jedva čekaju, odvešće vas bilo gde – i da li se pitate kako je vaša torba za šminku ikada uspela bez njene svestranosti koja poboljšava lepotu.

Naš tečni ajlajner ima duboko zadovoljavajuću, tečnu konzistenciju zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli koja sadrži posebne polimere za želiranje. Nanosi se glatko i ravnomerno pomoću naše fleksibilne zašiljene četkice, omogućavajući vam da kreirate različite izglede sa lakoćom i preciznošću, od debelih, grafičkih linija do delikatnih poteza nalik trepavicama. Sjajna boja postavlja se na lagani, fleksibilni film, za mokri izgled koji je udoban, dugotrajan i vodootporan. Osigurali smo da je formula čista, bez mirisa i veganska, i bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja i D5 isparljivih silikona. Sve što treba da uradite je da dobro protresete pre upotrebe i da se zabavite stvarajući prelep izgled.
Staklena cev od ružičastog zlata koja drži naš tečni ajlajner dizajnirana je da bude jednako zapanjujuća kao i izgled koji stvara. Završena je kaneliranom kapom, u najtamnijoj nijansi plave pre crne, dok bistra osnova otkriva intenzivnu boju iznutra. Takođe smo se pobrinuli da se u potpunosti reciklira, kako bismo održivi život učinili lakim i luksuznim.

Naš tečni ajlajner ima luksuznu svilenkastu teksturu koja olakšava postizanje sjajne završnice. Stvorili smo savršenu konzistenciju za glatko nanošenje, koristeći inovativne gelirajuće polimere, tako da izuzetno sjajna formula bez napora klizi preko očnog kapka. Takođe koristimo kristal fleks, sjajni polimer koji ostavlja bešavni, fleksibilan i amortizujući film. Rezultat je efekat vlažnog izgleda, sa izuzetnim prijanjanjem i udobnom, dugotrajnom završnom obradom. Formula je čista koliko i jedinstvena: bez mirisa je i oftamološki testirana. Takođe se pravi bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja ili D5 isparljivih silikona. Samo obavezno dobro protresite pre upotrebe.

Rich Brown čini raznovrsnu boju tečnog ajlajnera, koji dobro funkcioniše i za jedva vidljive linije i za upečatljivije poteze. To je odlična alternativa crnoj – njena toplina omekšava smelost, a istovremeno zadržava svu privlačnost. Samo pomeranje duž poklopca, od unutrašnjeg ugla koji se proteže do blagog spoljašnjeg pomeranja, je sve što vam treba za trenutnu eleganciju. Nemojte se plašiti da napravite nižu liniju, od centra oka ka spolja, za suptilan grafički izgled koji naglašava trepavice. Za prirodan izgled šminke inspirisane 60-im, pokušajte da napravite delikatne poteze oko oka koji oponašaju trepavice. Sa našom fleksibilnom šiljatom četkom, to je iznenađujuće jednostavno.

Vegan
Ne sadrži životinjske proizvode ili nusproizvode

Reciklirano
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi