Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Tečni ajlajner | Bordo

35.51 
5060784160777

Volimo tinjajuće, smoky eye – ali tamno crvena je boja koja pali iskru. To je neosporno smela, moderna nijansa.

Ali odvojite vreme da upoznate Deep Red i uskoro ćete se uveriti u njegovu prelepu svestranost i oduševiti se njenom univerzalno laskavom bojom. Istražite njegove intenzivne, strastvene dubine sjajnim pokretom preko poklopca ili kroz apstraktne oblike koji uokviruju oči koji odražavaju vašu zagonetnu lepotu. Otkrićete da njegova primamljiva moć ne mora uvek da daje izjavu – sa samo akcentom na unutrašnjem uglu, boja vaših očiju će biti u centru pažnje. Volimo da ga nosimo samostalno kao fokus našeg izgleda ili da dodamo šareni sjaj krilatom olovku za oči – i to uvek sa slojem po sloju maskare. Naš tečni ajlajner ima duboko zadovoljavajuću, tečnu konzistenciju zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli koja sadrži posebne polimere za želiranje.

Nanosi se glatko i ravnomerno pomoću naše fleksibilne zašiljene četkice, omogućavajući vam da kreirate različite izglede sa lakoćom i preciznošću, od debelih, grafičkih linija do delikatnih poteza nalik trepavicama. Sjajna boja postavlja se na lagani, fleksibilni film, za mokri izgled koji je udoban, dugotrajan i vodootporan. Osigurali smo da je formula čista, bez mirisa i veganska, i bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja, D5 isparljivih silikona i dodatih parabena.
Sve što treba da uradite je da dobro protresete pre upotrebe i da se zabavite stvarajući prelep izgled. Staklena cev od ružičastog zlata koja drži naš tečni ajlajner dizajnirana je da bude jednako zapanjujuća kao i izgled koji stvara. Završena je kaneliranom kapom, u najtamnijoj nijansi plave pre crne, dok bistra osnova otkriva intenzivnu boju iznutra. Takođe smo se pobrinuli da se u potpunosti reciklira, kako bismo održivi život učinili lakim i luksuznim.

Naš tečni ajlajner ima luksuznu svilenkastu teksturu koja olakšava postizanje sjajne završnice. Stvorili smo savršenu konzistenciju za glatko nanošenje, koristeći inovativne gelirajuće polimere, tako da izuzetno sjajna formula bez napora klizi preko očnog kapka. Takođe koristimo kristal fleks, sjajni polimer koji ostavlja bešavni, fleksibilan i amortizujući film. Rezultat je efekat vlažnog izgleda, sa izuzetnim prijanjanjem i udobnom, dugotrajnom završnom obradom. Formula je čista koliko i jedinstvena: bez mirisa, bez dodatnih parabena i oftamološki testirana. Takođe se pravi bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja ili D5 isparljivih silikona. Samo obavezno dobro protresite pre upotrebe.

Možda ćete oklevati da isprobate crvenu olovku za oči. Ali obećavamo, kada se budete zabavili eksperimentišući sa Deep Red, bićete oduševljeni. Da bismo igrali na sigurno, postoji jedno pravilo kojeg se držimo: najbolje je da se držite podalje od vodene linije, da ne biste izgledali umorno i krvavo. Inače, radimo kako želimo i volimo laskave rezultate. Prevucite debelu liniju preko kapka od samog unutrašnjeg ugla koja se proteže do spoljašnjeg pomeranja i videćete da vam odmah ističe oči, bez obzira na njihovu boju. Jedan, suptilan naglasak na uglovima, ili geometrijske linije koje uokviruju oči, imaju sličan laskavi efekat. Pokušajte da nanesete svoj crni ajlajner kao i obično i pratite ga sa crvenom linijom na vrhu – i pomislili ste da vaše oči ne mogu biti više očaravajuće.

Reciklirano
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi