Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Tečni Ajlajner | Tamno crna

35.51 
5060784160753

Elegantan, postojan i bogat sjajnom fluidnošću – želimo da naš ajlajner bude onaj za kojim uvek posežete.

Da li će to biti film mačjeg oka iz 60-ih ili najfinija linija koja grli trepavice? Bez obzira na stil koji prilika zahteva, naša tečna olovka za oči u dubokoj crnoj boji čini to bez napora. Od suptilnih poteza do dramatičnih oblika, naša formula bogata pigmentima omogućava vam da kreirate svoje omiljene monohromne izglede sa divnom jednostavnošću i blistavom, dugotrajnom završnom obradom. Duboka nijansa je još uzvišenija sa svojim ekstremnim efektom mokrog izgleda, ostavljajući vaše oči definisanim sjajnom privlačnošću.

Naš tečni ajlajner ima duboko zadovoljavajuću, tečnu konzistenciju zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli koja sadrži posebne polimere za želiranje. Nanosi se glatko i ravnomerno pomoću naše fleksibilne zašiljene četkice, omogućavajući vam da kreirate različite izglede sa lakoćom i preciznošću, od debelih, grafičkih linija do delikatnih poteza nalik trepavicama. Sjajna boja postavlja se na lagani, fleksibilni film, za mokri izgled koji je udoban, dugotrajan i vodootporan. Osigurali smo da je formula čista, bez mirisa i veganska, i bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja, D5 isparljivih silikona i dodatih parabena. Sve što treba da uradite je da dobro protresete pre upotrebe i da se zabavite stvarajući prelep izgled.
Staklena cev od ružičastog zlata koja drži naš tečni ajlajner dizajnirana je da bude jednako zapanjujuća kao i izgled koji stvara. Završena je kaneliranom kapom, u najtamnijoj nijansi plave pre crne, dok bistra osnova otkriva intenzivnu boju iznutra. Takođe smo se pobrinuli da se u potpunosti reciklira, kako bismo održivi život učinili lakim i luksuznim.

Naš tečni ajlajner ima luksuznu svilenkastu teksturu koja olakšava postizanje sjajne završnice. Stvorili smo savršenu konzistenciju za glatko nanošenje, koristeći inovativne gelirajuće polimere, tako da izuzetno sjajna formula bez napora klizi preko očnog kapka. Takođe koristimo kristal fleks, sjajni polimer koji ostavlja bešavni, fleksibilan i amortizujući film. Rezultat je efekat vlažnog izgleda, sa izuzetnim prijanjanjem i udobnom, dugotrajnom završnom obradom. Formula je čista koliko i jedinstvena: bez mirisa, bez dodatnih parabena i oftamološki testirana. Takođe se pravi bez talka, mikroplastike, mineralnih ulja ili D5 isparljivih silikona. Samo obavezno dobro protresite pre upotrebe.

Od klasičnog do kreativnog izgleda, crni tečni ajlajner je neophodan. Mačji pokreti i linije koje grle trepavice su elegantne osnove, ali takođe volimo da budemo izražajni i da kreiramo dramatične, grafičke stilove – naša fina, fleksibilna četkica čini to lakim. Volimo da se nanesemo na vodenu liniju da bismo doneli malo intrige ili uokvirili donje trepavice horizontalnom linijom. Njegova konzistencija visokog sjaja je u prelepom kontrastu sa našim maskarama u boji i ajlajnerima u različitim nijansama. Za savremenu interpretaciju izgleda inspirisanog 1960-im, pokušajte da svoj uobičajeni pokret spoljašnjeg ugla vratite preko konture nabora, ka unutrašnjem oku.

Vegan
Ne sadrži životinjske proizvode ili nusproizvode reciklirati

Reciklabilan
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi