Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

109 Rosewood Nude Red | Mat svileni ruž za usne

54.92 
5060784161699

Topla, bogata boja sa primesama mekoće – zaljubite se u ovu sofisticiranu crvenu.

Poput svog imenjaka – drva od ružinog drveta bogatih nijansi – ova svestrana nijansa ima prirodnu složenost koja je izdvaja iz gomile. Delikatna mešavina zemljanih crvenih sa šapatom ružičaste, Rosewood Red je boja za usne za kojom ćete posegnuti, danju ili noću, kada želite da predstavite pametnu, odraslu privlačnost.

Bogata pigmentima i omekšivačima, senzualna tekstura našeg karmina kombinuje snažan efekat mat završnice sa sočnom, svilenkastom udobnošću. Jedan pokret bez napora je sve što je potrebno da biste oblikovali i definisali usne, natopili ih dugotrajnom intenzivnom bojom i zaštitili ih od dehidracije i uticaja okoline. Njegova inovativna formula bez mirisa je takođe čista, bez dodatnih parabena i napravljena bez talka ili D5 isparljivih silikona. Kao druga koža, nećete ni znati da je tu.
Luksuz počinje senzualnim dizajnom tube od ružičastog zlata i završava se žljebljenom bazom u granat crvenoj boji koja je inspirisana donjim vešom La Perla. Okrenite ga da biste otkrili zamršene detalje čipke urezane na ruž za usne i primetite zadovoljavajući klik svaki put kada zatvorite magnetni poklopac. Želimo da bude onoliko održiv koliko je poželjan, pa smo ga dizajnirali tako da se lako može ponovo puniti i čuvati zauvek.

Dajući odvažnu boju u samo jednom glatkom potezu, ovo je definitivno mat ruž za usne - ali sa razlikom. Ono što ga izdvaja od ostalih je završna obrada i osećaj svile. Bogat sjajnim emolijentima kao i pigmentima, ne definiše ga samo izuzetna boja, već i sjaj. Na usnama se oseća dobro kao što izgleda, meka je kao senzualna druga koža, dok radi na oblikovanju i definisanju vaše prirodne lepote – baš kao delikatno donje rublje La Perla. Zagrljajući usne uz laganu udobnost, nećete ni znati da je tu. Naša formula je jedinstvena kao i dugotrajni završni sloj: puna je hranljivih sastojaka koji su pažljivo odabrani da vrate gipkost, poboljšaju funkciju barijere kože i intenzivno hidriraju. Vegan je, bez glutena i takođe čist – i bez talka, mirisa, dodatih parabena, D5 isparljivih silikona i alkohola. Sada možete biti sigurni da je boja na vašim usnama zaista lepa, i iznutra i spolja.

Ima više toga od aplikacije sa jednim prevlačenjem. Naš trik za punije usne je da izgradimo žarišnu tačku svetlije boje u centru usana, preko tamnije baze. Zatim pomešajte boje za efekat gradijenta. Naša raznovrsna formula takođe čini odlično rumenilo. Volimo da ga zagrejemo prstima pre nego što ga uklopimo u jabučicu naših obraza, za prelepo svež izgled.

Slični proizvodi