Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Kako koristiti Biologique Recherche proizvode? Uputstvo

30/03/2021
od strane Danijela Vukojević
Kako koristiti Biologique Recherche proizvode? Uputstvo

Više nije tajna da svi volimo proizvode Biologique Recherche!

Bez obzira da li ste opsednuti kultnim favoritima, kao što su Lotion P50 i maska Vivant, ili manje poznatim ali podjednako neverovatnim proizvodima brenda, koraci za negu kože koje bi trebalo da primenite mogu delovati zbunjujuće.
S obzirom na brojnost dostupnih proizvoda Biologique Recherche-a, krajnje je vreme da vam mi koji se ne damo zbuniti, učinimo dostupnim vodič korak po korak za režim nege kože!Osam koraka za primenu Biologique Recherche proizvoda

  • Korak 1: Sredstvo za čišćenje

Čišćenje je prvi korak koji treba preduzeti. Oslobađanje od svih nečistoća i napuštanje proizvoda koje ste ranije koristili je izuzetno važno. Bez obzira koliko su vaši proizvodi dobri, nećete imati optimalnu koristi od BR režima nege kože ako ne započnete sa kožom koja je pravilno pripremljena (tj. očišćena).

U zavisnosti od stanja vaše kože, očistićete lice, vrat i dekolte jednim od tri mleka za čišćenje BR. Sva tri su lepa i nežna za kožu i sadrže esencijalna ulja koja pomažu u održavanju hidratacije i zaštite.

Lično volim Lait VIP O2, jer je pogodan za sve tipove kože, a njegove dodatne prednosti su što obezbeđuje oksigenaciju i posvetljuje ten.


  • Korak 2: Toner

Kompanija BR je zapravo postala slavna zbog kultnog losiona P50.

Lotion P50 je tonik za piling koji uravnotežuje i pročišćava kožu i priprema je za intenzivniji tretman.

Sa 7 različitih formula Lotion P50 (kod nas su dostupne četiri), neophodno je odabrati onu koja odgovara vama. Uvek nas možete kontaktirati ako vam je potrebna pomoć pri odluci.

Nanošenje losiona P50 je jednako važno kao i odabir formulacije koja je prava za vas. Preporučujemo da pamučnu blaznicu namočite tonikom i nežno potapkate po celom licu, vratu i dekolteu, pokretima odozdo nagore. Nikada ga nemojte utrljavati u kožu, da je ne biste previše stimulisali.

Budući da je Lotion P50 napravljen od lakih kiselina, normalno je da osećate peckanje, kao i da imate lako crvenilo. Prisustvo ovih simptoma je potpuno normalno i nestaje kroz par minuta.

Korak 2A: Kiseonična magla

Ako vam se čini da je vaša koža previše osetljiva, suva ili nadražena, predlažemo osvežavanje lica L’Eauxygenante nakon losiona P50. Ovaj sprej za oksigenaciju pomaže da se koža umiri, hidrira i osveži i obezbeđuje više udobnosti tokom daljeg tretmana.

L’Eauxygenante je takođe dostupan i u putnom pakovanju i od suštinske je važnosti za sve koji dugo lete avionom, izloženi su klimatskim promenama ili im treba mali podsticaj svežine tokom dana.

  • Korak 3: Pojačivač

Ponekad našoj koži treba dodatno pojačanje i tu dolazi do izražaja Lotion MC 110 N1.

Ovaj neverovatni proizvod, koji je deo mnogih tretmana za lice kod nas u Elegance Beauty Spa, glača kožu i umanjuje fine linije i bore.

Primenjuje se posle losiona P50, kao dodatni korak nege kože, dva puta nedeljno (naš omiljeni metod) ili tokom 7 do 8 dana zaredom mesečno.

  • Korak 4: Maska

Sa toliko BR maski, teško je odabrati kojoj dati prioritet.

Bez obzira koju god da odaberete, bilo da je to pročišćavajuća maska Vivant, oksigenirajuća maska VIP O2, hidratantna maska Visolastine + ili Biomagic maska za zatezanje, ne zaboravite da je maska veoma važan deo vašeg režima nege kože.

Sjajna stvar kod BR maski je ta što ih možete kombinovati. Mi volimo da nanesemo masku Vivant na T-zonu, maskujemo VIP O2 ispod očiju, a zatim ih pomešamo i nanosimo na ostatak lica, vrata i dekoltea.

  • Korak 5: Serum(i)

Biologique Recherche ima čitav niz različitih seruma koje možete izabrati, a posebno je zbunjujuće kada iz nekog razloga treba da primenite više seruma.

Prvo treba primeniti serume za ciljanje, kao što su PIGM 400 ili Erithros, ukoliko stanje vaše kože to zahteva. Nakon otprilike dva minuta možete da nastavite sa nanošenjem svojih omiljenih najvažnijih seruma, na primer Amniotikue E i/ili Elastin.

Gotovo svi serumi mogu se mešati, sa izuzetkom nekolicine, ali ako ste u nedoumici, najbolji način je da ih aplikujete jedan na drugi.

Uvek možete pozvati nas u Elegance Beauty Spa da bismo to još jednom proverili!

  • Korak 6: Hidratacija

Biologique Recherche ima čitav niz različitih hidratantnih krema, različitih tekstura i ne zaboravimo - različitih mirisa.

U koracima za negu kože predlažemo da prvo nanesete kremu za oči, poput Creme Contour VIP O2, a zatim kremu za lice.

Bez obzira da li volite nešto lagano i prozračno sa gelastom teksturom, poput Gel ADN Silkgen ili nešto gušće i teže poput Creme Dermo-RL, Biologique Recherche ima rešenje za vas.

  • Korak 7: Završni serum

Jedan od poslednjih koraka u vašem Biologique Recherche režimu nege kože trebalo bi da bude završni serum.

Završni serumi su napravljeni od većih molekula, koji pomažu u fiksiranju svih slojeva proizvoda, tako da dublje i bolje prodiru u kožu, istovremeno vas štiteći od spoljnih reagensa.

Biologique Recherche ima potpuno jedinstvenu liniju završnih seruma, koji uvek ostavljaju na koži lep sjaj. Isprobajte sami neke od naših omiljenih, poput Fluide VIP 02 ili Le Grand seruma.

Takođe, dostupni su i tonirani završni serumi u nijansi vašeg tena.

  • Korak 8: Zaštita od sunca

Poslednji korak u bilo kom režimu nege kože je nanošenje kreme za zaštitu od sunca.

Iako se često zanemaruje, osim ako ne idete na plažu, nanošenje kreme za sunčanje/SPF je veoma važno, da biste zaštitili kožu od neželjenih promena boje i pigmentacije.

Dame i gospodo, to je čuvenih 8 koraka za primenu Biologique Recherche režima nege kože. Možda se čini komplikovanim i, budimo iskreni, ima mnogo zadataka, ali vaša koža će vam zahvaliti u godinama koje dolaze!Komentari

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju