Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

EBXMione & Mulberry svila 

– za produženi osećaj glamura iz salona EBSЕlegance Beauty Spa u saradnji sa brendom i modnim ateljeom Mione, kreirao je predivnu žensku HOME ESSENIALS liniju odeće od svile.

U pitanju je najčistija Mulberry svila, čiji je dodir poput druge kože, što i ne treba da čudi, jer su svilena vlakna po prirodi slična strukturi naše kože. Svila smiruje i neguje, dakle njene koristi su višestruke i zato je više nego isplativa investicija u psihičko i fizičko zdravlje.

Među svilenim tkaninama najcenjija je Mulberry svila, koja se proizvodi od vlakana koje isprede dudov svilac. Samo svilene bube koje se hrane isključivo dudovim listom daju niti od kojih posle nastaje najmekša i najsjajnija svila.

Upravo takvu svilu koristi u proizvodnji EBxMione, kreirajući odeću za sofisticiranu i nežnu ženu, koja je slobodna, zadovoljna sobom, pa za sebe bira i takvu odeću.

U EBxMione kreacijama osećaćete se ženstveno, zavodljivo i nadasve lepo i prijatno, a to je isti onaj osećaj koji želi da vam pruži i Elegance Beauty Spa, zato i verujemo da će naša saradnja biti na vaše i naše veliko zadovoljstvo.


Proizvodi koji su u ponudi

Sa željom da vas potpuno ogrnemo osećajem prijatnosti i uživanja, zajedno smo osmislili raskošne bademantile, u dve dužine, kraće i duže. Dostupni su cinnamon i champange bojama, a na vama je da izaberete koja od njih vam najbolje pristaje i u kojoj se najprijatnije osećate.

Možete ih probati u našem salonu dok uživate u nekom od tretmana i vaše zadovljstvo će biti potpuno.

Vrlo smo ponosni na saradnju EBXMione, jer smo uspeli da pronađemo način kako da doprinesemo da se istovremeno kupate u raskoši i osećate udobno, da dodatno ulepšamo trenutke koji su samo Vaši.

U smirujućim bojama zagasitom cimetu ili sofisticiranoj boji šampanjca, u svili ćete se osećati kao prava dama, što i jeste, i nemojte nijednog trenutka da u to posumnjate.

U svakom slučaju, mi smo tu da vas na to podsetimo!

A da bismo taj osećaj dodatno produžili i pomogli vam da unesete nešto izuzetno korisno u svoju beuaty rutinu, tu su i svilene jastučnice.


O prednostima svilene posteljine već smo govorili, u kojoj meri će sačuvati oblik vaše frizure, omogućiti da koža diše, preventivno anti-age dejstvo koje svileni proteini omogućavaju vašem licu i na taj način će osigurati duže dejstvo kreme koju ste naneli, a pri tome radi se o materijalu koji je antialergijski, tako da se ulaganje u svilenu jastučnicu višestruko isplati.Proizvode brenda EBxMione možete naći u Elegance Beauty Spa salonu, a dostupni su i na našem web-šopu i na web-shopu Homewear | MIONÈ


Ako želite da se bolje upoznate sa Mione kreacijama, dobrodošli ste u 

Designers District u TC Galerija Beograd;

kao i na sajt www.mioneatelier.comZa vaš komfor, udobnost, lepotu i osećaj jedinstvenosti 

S ljubavlju,

EBxMione