Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

EBS Glam Ritual

Vreme trajanja 280 min

29,000.00 RSD
+
  • Pinterest

Koristimo prirodne proizvode Biologique Recherche zajedno sa jedinstvenim pokretima masaže lica za svaki personalizovani tretman.

Biologique Recherche je ikonički francuski brend za negu kože koji sadrži rešenja prilagođena tipovima kože pojedinaca.

Ne postoje dva ista kompleta, a formulacije proizvoda sadrže inovativne mešavine botaničkih ekstrakata koji neguju kožu. 

Proizvodi kompanije Biologique Recherche kombinuju jedinstveni pristup nezi kože, visoku koncentraciju aktivnih sastojaka i biotehnologije za vidljive i trajne rezultate. 

Stručnost brenda zasniva se na ekskluzivnom pristupu koji obuhvata analizu, dijagnozu i propisivanje identiteta Skin Instants®-a i preporučuje najprikladniji tretman. Precizna metodologija u 3 faze, koja sadrži procenu kože, fazu inicijalizacije i fazu lečenja, koristi se za određivanje protokola lečenja.

 

Svaki od naših luksuznih spa tretmana lica ima hranljive i tonirajuće proizvode iz ekskluzivne linije.

Istražite naš kompletan asortiman proizvoda za negu kože Biologique Recherche za svoju privatnu rutinu lepote kod kuće i posavetujte se o istoj sa našim beauty specijalistom.

Jedinstvena stručnost prema lepoti u našem spa centru.

EB GLAM RITUAL uključuje:

  • booster + remodeling
  • pedikir+lak
  • manikir+trajni
  • msg himalajskim solima/školjka