Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Suprotnosti se privlače – prirodnost i glamur

14/12/2020
od strane Danijela Vukojević

SMART BEAUTY KONCEPT

Moja inspiracija je lepota – u svim svojim oblicima. Kažu mi da imam poseban doživljaj estetike, ponekad me ne razumeju, ali ja po svaku cenu ostajem verna svom viđenju sveta. Lepota koliko god da nam je data, ona se i gradi. Okrenite se oko sebe, zavirite u prirodu, koliko lepote je u njoj, svedene, jednostavne, nenametljive, a prija nam kao nijedna druga. Ne zamara, ne ističe se, ne bori se za poglede, ali se nametne tako čvrsto i nepokolebljivo da na nama ostavi večan pečat. Upravo takvu lepotu želim da vidim na ženama oko sebe – prirodnu, koja odiše svežinom, čistotom i dotaknutu daškom glamura. Mi to zaslužujemo!

Ne treba onda da čudi što je moje glavno profesionalno opredeljenje upravo ulepšavanje žena (naravno i muškarci su dobrodošli), ali sasvim novo, drugačije, izvan poznatih standarda. Nisam oduvek ovako razmišljala, lutala sam i sama, tragala za onim što sam samo naslućivala u držanju i pogledima čuvenih glumica ili dostojanstvenih dama sa pariskih ulica. Šta je to što ih istovremeno čini tako posebnim i tako prirodnim? Dozvola koju su dale sebi da budu prirodne, da budu ono što jesu i da im je najvažnije kako same sebe vide i da se dobro osećaju u svojoj koži.

Učila sam, praktikovala, tragala za onim što će u okvirima kozmetike omogućiti ženama da pokažu svoju najlepšu stranu, ali blago i nežno, u skladu sa pravom prirodom žene. Na osnovu ličnog i profesonalnog iskustva, nakon dugogodišnjeg rada, konačno imam odgovor - Smart beauty koncept, koji želim da podelim sa vama.

Već dugo nam se nameće iskrivljena slika lepote. Trend koji “trese” Srbiju na zapadu je bio moderan 90-ih godina prošlog veka. Dugi veštački nokti, umeci u kosi i predimenzionirani atributi su pase. Pogledajte samo lepotice u Holivudu, nijedna nema usne pune biopolimera i drugih sintetičkih materijala ili istetovirane obrve. A tek dame u Parizu ili drugim svetskim metropolama! Treba ih samo videti! Akcenat je na prirodnosti, čistoći i nezi. 

Lepota je nežna, na njoj se oči odmaraju, ona inspiriše, zanosi, kao umetnost. Vreme je da vratimo prirodnu lepotu žene na mesto koje joj pripada – na pijedestal, da je istaknemo, očistimo od tereta koji dolazi iznutra zbog nezadovoljstva koje oseća i spolja, zbog nametnutih očekivanja po pitanju izgleda. 

Kroz novi pravac u kozmetici, zasnovan na estetici i dobro odmerenim postupcima, želim da pomognem modernoj ženi da dođe do sebe same i da je upoznam sa najkvalitetnijim proizvodima koji su dostupni na svetskom tržištu u svim segmentima nege. Cilj je pametnim izborom zahvata i procedura, koje nam je 21. vek učinio dostupnim, učiniti da izgledamo lepo, negovano, zdravo, blistavo.

Transformacija počinje odlukom, a mi smo odlučile da se prema sebi odnosimo kao prema umetničkom delu, sa puno poštovanja.

Dašak glamura koji ćemo udahnuti vašem izgledu upravo je ona pozlata koja vam je bila potrebna da zablistate. Prirodnost i glamur konačno se sreću baš gde treba – na licu i telu žene.

Želela sam da kreiram prostor u koji bih i sama želela da dolazim, prelep prostor posvećen nezi kože, koji će spojiti moje dve velike ljubavi: ljubav prema kliničkim rezultatima i klasičnoj lepoti. Elegance Beauty Spa je ostvarenje ovog ideala.

Ako se pitate gde da uradite tretman lica i koji proizvodi su najbolji, kako vrhunski stručnjaci, tako i Gugl uputiće vas na Biologique Recherche. Ova visoka moda u kozmetici dostupna vam je u našem salonu i putem web-shopa. Dobrodošli ste da sa vama podelim ono što sam iz svog višegodišnjeg iskustva odabrala kao najbolje.

Moj fokus je uvek bio na pružanju kompletnog iskustva, objedinjujući kliničku efikasnost sa iskustvom u lepoti “stare škole”. Holistički pristup dugoročnom zdravlju kože je od najveće važnosti, u smislu da se klijent posmatra kao celovito biće. Zato sam kreirala uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja - Elegance Beauty Facials, jer smatram da lepota počinje sa zdravim izgledom kože.

EBF su jedinstveno osmišljeni tretmani namenjeni koži svih uzrasta i stanja, uz tradicionalni spa protokol.

U osnovi, to znači da sve vreme sarađujem s vama na osmišljavanju plana tretmana, proceduralnih praksi i kućnog režima, koji su specifični za jedinstvene potrebe vaše kože. Ovo je sjajna polazna tačka za postizanje optimalnog zdravlja kože, trenutno i kako vreme bude odmicalo. 

U toj misiji se oslanjam na francusku ikoničku liniju Biologique Recherche, koja predstavlja “visoku modu u kozmetici” i najbolja je podrška mom smart beauty konceptu.

Svaki aspekt lečenja i nege prilagođavam jedinstvenim potrebama svakog klijenta sa svakom novom posetom, jer meni je stalo.

Vaša Danijela - Elegance Beauty Spa

Komentari

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju