Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Crème Anti-C - Biologique Recherche

Format 200ml

Kupovina proizvoda BR nije moguća putem web shopa, molimo Vas kontaktirajte Elegance Beauty Spa putem +381 63 666 614 ili upitom na salon@elegancebeauty.rs

Kontaktirajte nas za cenu
3700693202817
6 stavka
  • Pinterest

CREME ANTI-C je krema specijalno dizajnirana da reši problem celulita na nogama i stomaku.
Pilinguje, učvršćuje, pomaže u mršavljenju i oblikovanju tela i podstiče cirkulaciju.
Ovo je veoma sličan proizvod Biologique Recherche Creme Amnicissante 110 i dobra je alternativa za one koji ne vole svojstva mirisa ili hlađenja, jer je neutralna.
Nanesite i masirajte kremu silikonskom rukavicom za najbolje rezultate.

Blagi pilinzi optimizuju efekte ove kreme, poboljšavajući cirkulaciju u koži, smanjujući znakove celulita i poboljšavajući njenu čvrstinu.

Upotreba:
Nanesite ujutro i uveče na područja koja zahtevaju lečenje (struk, bokovi, butine i zadnjica), koristeći poteze prema gore.
Zatim radite sa masažnom rukavicom (debeli šiljci kako biste olakšali prodiranje aktivnih sastojaka i vitki šiljci koji deluju na masne naslage i celulit) kako biste pojačali difuziju aktivnih sastojaka i ukrotili otporni celulit.

Kako su svi proizvodi Biologique Recherche dizajnirani za konkretna stanja kože, predlažemo da se posavetujete sa našim skin-ekspertom da li je odabrani proizvod pravi izbor za Vas.

INGREDIENTS:
Lemon Essential Oil, Sponge Extract, Peppermint, Cyprus and Thyme Essential Oils, Cucumber Extract, Fucus Extract, Specific Biologique Recherche Oxygenating Complex.