Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Logo Biologique Recherche


Kako je nastala kompanija Biologique Recherche?

Yvan, Josette i Philepe Allouche, biolog, fizioterapeut i lekar, udružili su svoje znanje i posvećenost da bi ispisali jedinstvenu i vizionarsku stranicu u kozmetici.

Kada je pre 40 godina osnovana, ova kompanija, Biologique Recherche, je funkcionisala kao laboratorija za istraživanje i razvoj, a bavila se isključivo formulisanjem proizvoda namenjenih profesionalnim kozmetičarima nezadovoljnim postojećim proizvodima.

Okosnicu celog brenda čini ikonički proizvod Losion P50 - Biologique Recherche, koji je 1970. godine napravio dr Yvan Allousche, francuski biolog, za svoju suprugu, Josette, fizioterapeutkinju. Ona je počela da ga koristi na svojim klijentima i poklanjala je prijateljima i vrlo brzo se stvorio kult nastao pohvalama koje su se prenosile od usta do usta.

To je vodilo do nastanka njihove kompanije, Biologique Recherche, 1977. kada je Yvan dosao do formulacija a Yosette razvila aplikacione tehnike, koje se dan danas primenjuju.

Kako Biologique Recherche funkcioniše danas?

Danas, njihov sin, Dr Philippe Allouche nastavlja zaostavštinu svojih roditelja, vodeći kreaciju, inovacije i istraživanja brenda (koji je sada zastupljen u više od 70 zemalja).

Dr Phillippe Allouche, klinički lekar, veoma rano je pokazao interesovanje za suštinski drugačiji pristup nezi kože koji su zagovarali njegovi roditelji.

Početkom 2000-ih postepeno je od svog oca Ivana preuzimao kreativnu ulogu u poslu.
Iskustvo u domenu interne medicine omogućilo mu je holistički pristup koži, organu direktno povezanim sa svim vitalnim funkcijama organizma.
Osim toga, na odeljenju intenzivne nege stekao je dragoceno iskustvo vazano za reakciju organizma na akutni stres.
Takva iskustva omogućila su dr Alušu sasvim drugačiju viziju kompletnih metoda rada svojstvenih ovom brendu.

Metodologija Biologique Recharche

Danas je metodologija Biologique Recharche poznata po svojoj efikasnosti koja se zasniva na kliničkom pristupu estetskoj nezi kože i primeni čistih, koncentrovanih i gotovo sirovih sastojaka, kao i inovativnih ali striktnih protokola i metoda rada.

Zastupljenost brenda Biologique Recherche u svetu

Takodje, danas je Biologique Recherche internacionalni brend zastupljen u više od 70 zemalja.

“Ambasada Lepote” (Ambassade de la Beauté), predvodnik kozmetičkih salona, nalazi se na prestižnom mestu u srcu Pariza, na adresi:

32 Avenue des Champs-Élysées

Godine 2021. Forbs Travel Guide postavio je brend Biologique Recherche kao zvanični brend za negu kože, na najluksuznijim destinacijama širom sveta.

Biologique Recherche kozmetika dostupna vam je u ekskluzivnom salonu na Beogradu na vodi

U rezidencijalnom delu Beograda, pod okriljem luksuznog koncepta Belgrade Waterfront, u zgradi BW Residences, nadomak reke Save, nalazi se Elegance Beauty Spa, salon nege lepote, za istinske hedoniste i poznavaoce finog života.
Radujemo se da sa Vama podelimo naš doživljaj estetike i filozofiju značaja lepote u svim oblicima, kao esencijalne moći.
Dobrodošli ste da osetite našu selekciju luksuznih tretmana i aparature za negu lepote, koju smo višegodišnjim iskustvom minimizirali i za Vas izdvojili svetske lidere u ovoj oblasti.

Vaš Elegance Beauty Spa

+381 63 666 614

salon@elegancebeauty.rs