Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Biologique Recherche

Biologique Recherche

METODOLOGIJA KOJU ČINE 3 FAZE

Naša metodologija, plod četiri decenije iskustva, zasniva se na jedinstvenim i personalizovanim proizvodima za negu kože prilagođenim stanju kože svake osobe. Tretmani lica, tela, kose i kože kosmatog dela glave namenjeni podjednako muškarcima i ženama, sastoje se od tri osnovne faze:

1.FAZA PROCENE

ANALIZA SPECIFIČNIH POTREBA VAŠE KOŽE
Stručnjak kompanije Biologique Recherche obaviće pre tretmana detaljnu dermokozmetičku analizu da bi se tačno utvrdilo stanje vaše kože.
Dijagnostika se obavlja aparatom Skin Instant© Lab i obuhvata vizuelnu analizu, upitnik i merenja kako bi se osmislio protokol tretmana koji tačno odgovara vašim potrebama. Sofisticirana tehnika aparata VisioLab© daje još preciznije rezultate zahvaljujući fotografiji visoke rezolucije i naučnoj analizi vašeg lica.

Kompanija Biologique Recherche otišla je 2020. godine korak dalje lansiranjem My Beauty DNA*, precizne analize genoma da bi se bolje razumele vaše genetske predispozicije i, shodno tome, personalizovali protokoli tretmana.

2. FAZA PRIPREME

PRIPREMA EPIDERMA I USPOSTAVLJANJE BALANSA
Precizna i striktna procedura zasniva se na:

  • temeljnom čišćenju kože u kombinaciji s masažom i
  • pripremi kože nanošenjem Losiona P50, kultnog losiona našeg brenda, i maske za lice.

Koža je posle ovog koraka spremna da apsorbuje proizvode koji se koriste u kasnijoj fazi tretmana.

3.FAZA TRETMANA

CILJANO DELOVANJE NA KONKRETAN PROBLEM
I SUŠTINSKO REŠAVANJE PROBLEMA
U ovoj fazi koriste se proizvodi s najvećim koncentracijama aktivnih sastojaka da bi se, uspostavljanjem optimalnih funkcija epiderma, podstakla njegova samoregeneracija.
Kada se primene u skladu s metodologijom Biologique Recherche, postiže se izbalansiran, hidriran i revitalizovan epiderm, zavisno od individualnih potreba kože.
Aktivni sastojci deluju progresivno, poboljšavaju kvalitet kože i daju blistav ten.