Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Augustinus Bader EKSKLUZIVNO
Logo AB

Augustinus Bader


Augustinus Bader jedan je od vodećih svetskih naučnika u području biomedicine, koji više od 30 godina sprovodi istraživanja na Institutu u Leipzigu proučavajući matične ćelije. Zahvaljujući svojim istraživanjima, predanom radu i veri u samoizlečenje, 2008. godine otkrio je neotkrivene sposobnosti našeg tela i formulisao revolucionarni hidrogel koji leči opekotine trećeg stepena bez operacije i presađivanja kože. Nadahnut svojim revolucionarnim otkrićima i uspešnim pričama svojih pacijenata, Bader je razvio liniju za negu kože, koja je posebna po njegovom revolucionarnom Trigger Factor Complex (TFC8), koji sadrži preko 40 aktivnih sastojaka, uglavnom vitamina, lipida, peptida i prirodnih aminokiselina koji deluju na aktiviranje matičnih ćelija koje su zaslužne za prirodne procese obnavljanja tela i kože. Svet ga je 2020.godine nagradio brojnim priznanjima za najbolju skincare liniju. Pored dva najpoznatija proizvoda The Cream i The Cream Rich koja su ga proslavila na tržištu, Augustinus Bader je proširio gamu te sada ima i balzam za usne, ulje za lice, balm i gel kao čistače lica, bogatu kremu za telo, kremu za ruke, eksfolijator, losion za telo.

Njegove proizvode obožavaju i svetske lepotice, poput Kim Kardashian West i Victorije Beckham.

REVOLUCIONARNA NAUKA.
BIOLOŠKA MUDROST.

Tajna svojstva transformativnosti Augustinus Bader linije za negu kože je TFC8, Trigger Factor Complex, patent profesora Badera.

Šta je TFC8?
TFC8 je patentirana formulisana tehnologija potpomognuta naučnim istraživanjem od preko 30 godina.

Koji su sastojci TFC8?
TFC8 se sastoji od prirodnih amino kiselina, najboljih vitamina i sintetisanih molekula koji se prirodno nalaze u našoj koži.

Koju ulogu ima TFC?
TFC ishranjuje i štiti kožu tako što podstiče prirodni potencijal kože na obnavljanje.

Pametnija nega kože

Prednost Augustinus Bader nege kože u odnosu na neke druge brendove je u tome što tretira kožu dugoročno, podstičući kožu da izgleda zdravije i zategnutuje, da odiše jedrinom i ujednačava ten.

Svi naši proizvodi su 100% bez parabena, parfema, SLS, SLES, DEA, teških metala, talka,petrolata, parafina, mineralnih ulja i ne sadrže konzervanse rastvarače ili emulzifikatore.