Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

201 Bitten Lips | Satenski balzam za usne

6,240.00 RSD
97540700001
+
  • Pinterest

Upravo ugrizena, ili upravo poljubljena? Samo ćete vi znati ovu tajnu.

Nevino ispiranje boje je sve što je potrebno da se oponaša to sugestivno crvenilo. Meka, providna crvena boja našeg nijansiranog balzama za usne će prekriti vaše usne prelepim, romantičnim sjajem jer poboljšava prirodni ton i konture vaših usana. Pružajući bujnu hidrataciju kao i blistavu boju, vaše usne će biti pune i glatke kao saten. To je formula koja se može izgraditi, tako da se boja pojačava svakim potezom. Koliko ćete izabrati da otkrijete?

Ovaj jedinstveni, lagani balzam klizi sa izuzetnom lakoćom i graciozno prijanja na usne. Sjajni polimeri grle vaše usne sa veličanstveno udobnim, mekim osećajem i suptilnim sjajem koji nije previše sjajan. Duboko neguje i štiti, takođe, sa luksuznim uljem zrna argana koje promoviše dubinsku hidrataciju i aktivnim ekstraktima voća koji štite od starenja i oksidativnog stresa. Njegova inovativna formula bez mirisa je takođe čista, napravljena bez talka, parabena ili D5.
Tuba od ružičastog zlata je izuzetna kao i specijalni balzam koji drži. Od zadovoljavajućeg škljocanja magnetne kapice do uvijanja granatno crvene žljebove baze koja je inspirisana La Perla donjim vešom, dizajnirana je da oduševi kad god ga koristite. Želećete da ga zauvek držite u svojoj torbici, tako da smo se postarali da se lako može ponovo napuniti.

Od trenutka kada ga prevučete preko usana, obožavaćete glatko klizanje i suptilan sjaj našeg obojenog balzama za usne – i znate da ste otkrili nešto posebno. Uz blistavu boju, vaše usne su prekrivene mekim sjajem koji zrači zdravlje i hidrataciju. Zatim, naša jedinstvena formula počinje da radi: svi fini sastojci su pažljivo odabrani da dopune, zaštite i neguju vaše usne, tako da se osećaju dobro kao što izgledaju. Emolijentno, antioksidansima bogato ulje arganovog jezgra i aktivni ekstrakti voća ličija štite od dehidracije i starenja, dok specijalni sjajni polimeri grle vaše usne punim jastučićem udobnosti. Naša formulacija je takođe čista, bez dodatnih parabena, mirisa, talka i D5 isparljivih silikona. Vaše usne ostaju blistave, meke i rosnog sjaja, poput satena – lepe su iznutra i spolja, i opravdavaju svoje ime.

Pravi proizvod za sve, volimo da eksperimentišemo sa našim balzamom. Prevlačenjem našeg mat svilenog ruža za usne stvara se vlažan finiš, a obilno tapšanje u sredini donje usne dodaje volumen. Formula ima suptilan sjaj koji nije super-sjajni, tako da nije samo za usne. Takođe volimo da ga koristimo za stvaranje prirodnog ispiranja preko jagodica za romantičan izgled.

Slični proizvodi