Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

111Skin

111Skin

NAŠA PRIČA

Kao hirurg, dr Iannis je uvideo priliku za razvoj tretmana za negu kože koji i rekreiraju i dopunjuju estetske tretmane u klinici, za holističkiji pristup lepoti. Za dr Janisa se radi o lepoti i kvalitetu kože, sa fokusom na razumevanju procesa starenja iznutra i spolja. Sposobnost da se ubrza zarastanje funkcije kože znači bolje zdravlje i dobrobit. Suplementi, efikasni spa tretmani i krioterapija celog tela su nekoliko primera kako je ova filozofija inspirisala inovaciju proizvoda 111SKIN. Eva unapređuje svrhu 111SKIN-a i posvećenost održivosti kroz mnoge aspekte brenda. Stvaranje čistih i efikasnih proizvoda, uvođenje ekološki vodećih praksi i negovanje zdrave zajednice sa posvećenošću podizanju žena.

PUTOVANJE

U junu 2012. godine, počevši od odabranih proizvoda iz našeg sada uspostavljenog Reparative asortimana, lansirali smo u salonima lepote Harrods, London. Počeli smo sa jedinstvenom policom u zadnjem delu salona lepote i 2 člana osoblja koji su bili posvećeni uspostavljanju brenda sa Harrodsovom klijantelom. Prve 3/4 godine bili smo ekskluzivni za Harrods i bili smo fokusirani na isporuku strasti i istraživanja iza brenda. Pošto su naši kupci u fokusu našeg asortimana i njihove povratne informacije su fundamentalne za rast brenda, razvili smo asortiman koji je izrastao iz njihovih povratnih informacija, kao što je lagana verzija našeg najprodavanijeg proizvoda I Theorem Serum NAC I².

REPARATIVNA KOLEKCIJA

Reparative Collection je prva linija proizvoda 111SKIN, koju je kao serum za lečenje razvio dr Iannis Alekandrides u svojoj klinici u ulici Harlei 111. Infused sa NAC I²™, kompleksom koji uključuje trio aktivnih sastojaka sa poboljšanim antioksidativnim sposobnostima za ubrzavanje procesa zarastanja , fokus ove kolekcije je da popravi i ojača kožu. Očekujte smanjenje finih bora, crvenila i ojačanu epidermalnu barijeru.

Nema proizvoda u ovom odeljku